Dirigent

De liefde voor muziek zat er bij mij al jong in, als klein meisje zat ik in de buggy al mee te bewegen als ik ergens muziek hoorde. En die liefde voor muziek is altijd gebleven.

Dirigent

Toen ik een jaar of negen was begon ik met dwarsfluitles en het spelen in een harmonieorkest. In de pubertijd kwam daar pianoles bij en alles samen groeide uit tot een opleiding schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Daar kreeg ik naast dwarsfluit- en pianoles ook zangles en koordirectie. Er lag een basis, maar voor enkel leven van en werken in de muziek was ik nog niet klaar. Dus volgde ik de PABO en stond een aantal jaar voor de klas. Na veel verhuizingen kwam ik in Den Bosch terecht en toen ik daar een paar jaar woonde nodigde een collega me uit om eens te komen kijken bij een repetitie van de Duketown Ladies.

En nu, een paar jaar later, sta ik niet meer in het koor, maar ervoor – en wel voor de Duketown Ladies in Den Bosch en The Singing Pearls in Oisterwijk. Geweldig om te mogen doen, het is zo leuk om met een groep met zingen bezig te zijn, mensen dingen te mogen leren en te horen dat je samen ontwikkelt. Ik hoop dat nog lang mee te mogen maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s